Forum
Sondaj de opinie
Care din domeniile ce urmează îl consideraţi a fi prioritar pentru dezvoltarea echilibrată a RD Centru?
Arhivă
Ședințe de lucru în contextul lansării apelurilor de propuneri de proiecte din cadrul Programului Operațional Comun (POC) România - Republica Moldova 2014-2020
18.01.2018   180  
Ședințele au fost organizate pentru a continua procesul de elaborare a conceptelor de proiecte, început în semestrul II al anului 2017. În cadrul ședințelor a experții ADR Centru și expertul Viorel Miron au acordat suport consultativ și metodologic privind elaborarea conceptelor de proiecte pe care le-au inițiat în conformitate cu Prioritatea de finanțare „Conservarea și promovarea patrimoniului cultural istoric”.
Proiectul „Sporirea eficienței energetice a Spitalului raional Călărași” – pe ultima sută de metri
17.01.2018   404  
La Călărași au fost recepționate lucrările în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Spitalului raional Călărași”.
Ce-a de-a doua ședință în cadrul Programului de Dezvoltare a Capacităților în domeniul dezvoltării economice locale s-a desfășurat la Ialoveni
16.01.2018   238  
Astăzi, 16 ianuarie, Inițiativa „Primarii pentru Creștere Economică” a organizat o nouă ședință de instruire pentru consultanții locali din cadrul autorităților locale care au devenit Membrii Juniori ai Clubului M4EG (Mayors for Economic Growth).
Au fost reparate capital acoperișul și fațada Centrului de cultură și agrement din or. Călărași
11.01.2018   282  
Acoperișul și fațada Centrului de cultură și agrement din or. Călărași au o nouă imagine. Acestea au fost reparate capital iar astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor de reparație capitală.
Două obiective turistice din cadrul complexului muzeal-turistic „Conacul-parc Manuc-Bey” au fost finalizate
11.01.2018   89  
La Hîncești a avut loc recepția finală a lucrărilor de restaurare şi reconstrucţie a complexului muzeal turistic „Conacul-parc Manuc-Bey” din or. Hînceşti (etapa I), casa Vechiului, casa Ioniţă Iamandy-Dolgoruky” din cadrul proiectului implementat de ADR Centru.
Vezi mai mult: Noutăți

Proiecte în Regiunea Centru

Arrow Prev

                       

Arrow Next