Prima   -  Achiziții publice   -  Proceduri - Licitație Publică pentru implementarea proiectului „Modernizarea infrastructurii rutiere municipale pentru revitalizarea economică sustenabilă"

Licitație Publică pentru implementarea proiectului „Modernizarea infrastructurii rutiere municipale pentru revitalizarea economică sustenabilă"

   
03.05.2024   97 Accesări  

Lansarea procedurii de achiziție pentru „Modernizarea infrastructurii rutiere municipale pentru revitalizarea economică sustenabilă".

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din zona de revitalizare a municipiului Ungheni prin reabilitarea reţelei de infrastructură rutieră.

Costul lucrărilor a fost estimat la 14 268 550 MDL, fără TVA. Finanțarea acestora va fi acoperită din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), și contribuția Primăriei municipiului Ungheni.

Proiectul prevede executarea lucrărilor de renovare și amenajare a drumului și semnalizarea rutieră în zonă.

Perioada clarificărilor: 3 mai 2024, 9:16 - 14 mai 2024, 11:00.

Perioada de depunere a ofertelor: 14 mai 2024, 11:00 - 23 mai 2024, 11:00, iar criteriul de atribuire este "cel mai mic preț".

Detalii: Lucrări de reparație a unоr sectoare de drum din str. Ștefan cel Маrе și Sfînt și str. Unghiului și reparația stîlpilor pilelor intermediare ale pasajului superior peste calea ferată Chișinău - Ungheni pe strada Ștefan cel Mare, mun. Ungheni (achizitii.md)