Prima   -  Noutăți - Programul de Granturi (GP-2013): Măsuri de consolidare a încrederii.

Programul de Granturi (GP-2013): Măsuri de consolidare a încrederii.

   
18.10.2012   4024 Accesări  

 

Data lansării: 27 Septembrie 2012, ora 16:30 (GMT +2:00)

Termen: 15 Noiembrie 2012, ora 16:00 (GMT +2:00)

Metoda de achiziții publice: Exprimarea de interes

Categorie: Granturi

Programul «Sprijin pentru consolidarea măsurilor de încredere" este finanțat de către Uniunea Europeană și co-finanțat și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova.Scopul acestui program este de a spori încrederea între Chișinău și Tiraspol, prin implementarea de proiecte în domeniul dezvoltării socio-economice, cu implicarea și participarea activă a organizațiilor societății civile și a comunităților locale.

Programul urmărește, de asemenea, la promovarea dezvoltării societății civile în regiunea transnistreană, precum și consolidarea capacităților organizațiilor neguvernamentale locale pentru a aborda mai eficient necesităților urgente sociale și comunitare.

În scopul de a îndeplini acest obiectiv "Sprijin pentru încrederii Măsuri de constructii» Programul anunță o expresie de interes pentru granturi deschise organizațiilor non-profit înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova, inclusiv regiunea transnistreană și ONG-uri ce activează în Moldova. Proiectele aprobate pentru finanțare vor fi puse în aplicare din decembrie 2012 până în noiembrie 2013.

În cadrul exprimare a interesului, proiectele vor fi selectate de-a lungul două fluxuri de finanțare: subvenții pentru organizațiile stabilite (până la 100.000 de dolari) în domeniul mass-media, artele și cultura, cercetare și analiza comună și promovarea valorilor democratice și a subvențiilor mici (de până la 25.000 USD). Candidații pentru subvențiile mici vor avea o flexibilitate considerabilă în identificarea nevoilor reale și prioritățile comunităților lor și vor fi încurajați să prezinte propuneri de consolidare a încrederii promițătoare proiecte.

Termen de depunere a propunerilor: Joi cincisprezecelea noiembrie 2012, ora 16.00.

GHIDUL SOLICITANTULUI (.pdf)

ANUNT DE LANSARE (.doc)

CERERE DE FINANÈšARE (.doc)

Mai multe detalii puteti afla AICI