Prima   -  Noutăți - ADR Centru invită la şedinţa de consultare publică a Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii de sprijin a afacerilor

ADR Centru invită la şedinţa de consultare publică a Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii de sprijin a afacerilor

   
08.06.2017   811 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru Vă invităm să participați miercuri, 14 iunie a.c., începînd cu ora 09.30  la şedinţa de consultare publică a Programului Regional Sectorial în domeniul infrastructurii de sprijin a afacerilor care se va desfășura în Sala mică de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni.

Programul Regional Sectorial urmează să fie aprobat în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Regional de Dezvoltare care va avea loc pe 28 iunie a.c.

În acest context, Vă reamintim că orice propuneri de îmbunătățire a conținutului Programului sînt binevenite și vor fi luate în considerare.

Proiectul Programului Regional Sectorial în domeniul Infrastructurii de Sprijin în Afaceri poate fi consultat accesînd acest link. 

Agenda şedinţei o găsiți în fișierul de mai jos. 

Rugăm să confirmaţi participarea Dvs. la şedinţă pînă luni, 12 iunie a.c. pe adresa electronică spsp.adrcentru@gmail.com sau la tel. 0-268-26560.