Prima   -  Noutăți - STOP depunerii de către aplicanți a Notelor Conceptuale pentru proiecte de dezvoltare regională

STOP depunerii de către aplicanți a Notelor Conceptuale pentru proiecte de dezvoltare regională

   
24.09.2020   1257 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează despre finalizarea Etapei I a concursului competitiv de proiecte și programe de dezvoltare regională cu finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR). 

Concursul a fost inițiat pe data de 10 august 2020, iar potențialii aplicanți (autoritățile publice locale de nivelurile 1 și 2; instituțiile naționale de drept public și privat; organizațiile neguvernamentale) au avut la dispoziție 45 de zile calendaristice în care au formulat Note conceptuale de propuneri de proiecte și le-au depus la sediile Agențiilor de Dezvoltare Regională din toată țara. Agenția de Dezvoltare Regională Centru a recepționat 39 de Note conceptuale din Regiunea Centru.

Programele și proiectele depuse în cadrul Concursului corespund următoarelor priorități: 

1. Competitivitate Economică, 

2. Dezvoltare Urbană 

3. Infrastructura Regională.

Astfel, urmează desfășurarea Etapei doi a concursului, care presupune: Depunerea Cererilor Complete de Finanțare. 

Cererile complete de finanțare vor fi depuse în termen de 120 de zile calendaristice de la data publicării oficiale a listelor Notelor Conceptuale, selectate de către comisiile create pe lîngă agențiile de dezvoltare regională.

Concursul are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională.

Urmăriți și în continuare pagina www.adrcentru.md pentru a fi informați despre toate noutățile cu privire la desfășurarea concursului.

ANUNȚ CONCURS