Prima   -  Noutăți - Lansarea proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă”

Lansarea proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă”

   
09.08.2011   1598 Accesări  

Comunicat de presă

Lansarea  proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă”


             Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Regională Centru și Primăria orașului Hîncești vă invită la lansarea proiectului  „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă”. Evenimentul va avea loc pe data de 10 august 2011, ora 10.00, în incinta primăriei orașului Hîncești, str. Mihalcea Hîncu 123.

            La eveniment vor participa reprezentanți și funcționari  al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, reprezentanți ai Consiliului Raional Hîncești, primarii localităților partenere la proiectul dat,  reprezentanți ai societății civile și a sectorului privat.

Acest proiect este unul din cele 7 proiecte care au fost selectate pentru finanțare în anul 2011, dintre cele 67 depuse la primul apel de proiecte. Partenerii proiectului dat vor fi  primăriile localităților Bozieni, Mereșeni, Logănești care vor semna un acord de parteneriat  pentru a asigura bunul mers al desfășurării proiectului.

Despre proiect:

Aplicant: primăria orașului Hîncești;

Obiectiv general: Dezvoltarea inițiativelor regionale în vederea îmbunătățirii factorilor de mediu în raionul Hîncești prin reducerea impactului negativ al deșeurilor menajere solide;

Parteneri: Primăria Bozieni;  Primăria Mereșeni; Primăria Logănești.

Suma proiectului: 9 248 616, 00 Lei, suma solicitată de la FNDR 9 183 616 lei, ceea ce constituie 99% din costul total al proiectului.

 ADR Centru

09 august 


Pentru detalii ne puteți contacta:

tel: 268 22 692; e-mail: comunicareadrc@gmail.com