Prima   -  Noutăți - Cel de-al treilea atelier de lucru a fost organizat la Strășeni

Cel de-al treilea atelier de lucru a fost organizat la Strășeni

   
11.08.2011   1503 Accesări  

Cel de-al treilea atelier de lucru a avut loc astăzi, 11 august la Strășeni. Acesta face parte din sesiunea  atelierelor de lucru în scopul promovării dezvoltării regionale în Regiunea de Dezvoltare Centru.

            Obiectivul general  al atelierelor este creșterea capacităților de participare la programele de dezvoltare regională a actorilor regionali din Regiunea de Dezvoltare Centru și a capacităților de absorbție banilor din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

În cadrul workshopului au participat aleși locali și funcționari publici din cadrul APL de nivelul I și II, agenți economici și asociații obștești din raioanele Strășeni și Orhei.  Participanții la atelier au fost intruiți în domeniul dezvoltării regionale de către specialiștii ADR Centru. În partea  a doua  atelierului participanții au purces la discuții pe diferite teme ce țin de domeniul dezvoltării regionale. Aceștia s-au arătat interesați de criteriile de eligibilitate a proiectelor, modul de selectare acestora și  costurile eligibile care pot fi evaluate în cadrul unui proiect.

Atelierul a fost organizat în conformitate cu Planul de activitate a Agenției de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2011. Menționăm că au fost planificate 3 ateliere de lucru în Regiunea Centru: Criuleni, Călărași și Strășeni. Partenerul acestei sesiuni de ateliere este Agenția Proprietății Publice.