Prima   -  Noutăți - Harkov, Ucraina: Seminarul internațional cu privire la reforma Administrației Publice

Harkov, Ucraina: Seminarul internațional cu privire la reforma Administrației Publice

   
12.10.2011   1439 Accesări  

 

Peste 30 de reprezentanți ai țărilor Parteneriatului estic: Azerbaidjan, Belarus, Armenia, Georgia, Moldova și Ucraina  participă la Seminarul Internațional cu privire la reforma administrației publice. Evenimentul își desfășoară lucrările în orașul Harcov, Ucraina. La eveniment participă și Lilian Danilov, specialist în probleme strategice și de planificare la Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru).

Printre invitați se numără și Jose Pinto Teixeira Manuel, șeful Comisiei Europene în Ucraina, ambasadorul cu însărcinări speciale a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe Petr Mares; ambasadorul ceh în Ucraina, Ivan Pochuh; Consulul General al Republicii Cehe în Donetsk, Ondrej Moravec și consulul general al Poloniei în Kharkov, Ian rodie.

Evenimentul a fost organizat de către Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe,  ca parte a Parteneriatului Estic de reformare a administrației publice.

Viceprimarul orașului Igor Terekhov a mulțumit oaspeților pentru decizia europeană de a organiza la Harkov un astfel de atelier de lucru, menționînd că parteneriatul estic ar trebui să devină un instrument important auxiliar pentru dezvoltarea relațiilor dintre Ucraina și Uniunea Europeană. 

 Mai multe fotografii puteți vizualiza aici.