Prima   -  Noutăți - Autospeciala de marcă „FORD” a ajuns la Telenești

Autospeciala de marcă „FORD” a ajuns la Telenești

   
13.10.2011   2566 Accesări  

Autospeciala prevăzută în cadrul proiectului  „Managementul deșeurilor menajere în localitățile din raionul Telenești și Sîngerei” a ajuns la destinație. Mașina de marcă FORD a fost repartizată conform planului prevăzut de proiect și procurată din Turcia, în urma contractului încheiat cu SRL „Damicom Utilaje”. Prețul de achiziție a acesteia este de 1.298.400 lei

Autovehicolul respectiv este echipat cu un mecanism special de ridicare și descărcare a containerelor cu deșeuri. Autospeciala, care va face parte din dotarea Întreprinderii de salubritate din Telenești, va fi folosită pentru transportul containerelor achiziționate tot în cadrul acestui proiect. Livrarea autospecialei vine să completeze una din activitățile majore ale proiectului implementat de ADR Centru.

Autospeciala va deservi cele 7 localități partenere în acest proiect.

Amintim că proiectul „Managementul deșeurilor menajere în localitățile din raionul Telenești și Sîngerei” este finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, costul total estimîndu-se la 4.974.300 lei. Obiectivul general al proiectului este ameliorarea calității vieții populației localităților din raionale Telenești și Sîngerei: orașul. Telenești, s. Inești, Bănești, Budăi, Ciulucani, Verejeni și Prepelița și îmbunătățirea situației mediului ambiant în localitățile din Regiune de Dezvoltare Centru.

         

 

Primele containere au ajuns la Telenești

La Telenești a fost lansat proiectul de dezvoltare regională „Managementul deșeurilor menajere în localitățile din raionul Telenești și Sîngerei”