Prima   -  Noutăți - Vizită de lucru la proiectul din s. Ulmu

Vizită de lucru la proiectul din s. Ulmu

   
14.10.2011   2932 Accesări  


Un grup de speciali
ști reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor  (MDRC), Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), reprezentanți ai Întreprinderii de Stat „Serviciul de Asistență Beneficiar la Obiectele Sociale” (SABOS), SRL „Lusmecon” și Consiliului raional Ialoveni au întreprins joi, 13 octombrie, o vizită de monitorizare în cadrul proiectului „Îmbunătățirea coeziunii infrastructurii de drumuri regionale R3-E581 în Regiunea de Dezvoltare Centru”.

Scopul vizitei a fost de a monitoriza desfășurarea lucrărilor din cadrul acestui proiect. În cadrul vizitei s-au verificat inclusiv documentele proiectului. În urma discuțiilor la fața locului, s-a întocmit un proces verbal asupra stării lucrurilor: probleme, deficiențe si propuneri de depăsire și soluționare.

Proiectul „Îmbunătățirea coeziunii infrastructurii de drumuri regionale R3-E581 în Regiunea de Dezvoltare Centru” este implementat în Regiunea Centru, raionul Ialoveni, localitățile Ruseștii Noi, Văsieni, Ulmu. Suma totală pentru finanțare este de 66 386 820 lei inclusiv 13 461 060 lei din  Fondul Național de Dezvoltare Regională. Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea situației social-economice în Regiunea de dezvoltare Centru  prin consolidarea coeziunii infrastructurii rutiere.