Prima   -  Noutăți - Lucrări recepționate în cadrul proiectului de la Călărași

Lucrări recepționate în cadrul proiectului de la Călărași

   
04.11.2011   2039 Accesări  

 

Joi, 3 noiembrie, la Călărași a fost organizată recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului „Asigurarea dezvoltării locale durabile și prevenirea poluării resurselor naturale prin reconstrucția stației de epurare a apelor reziduale, reconstrucția și extinderea rețelelor de apă și canalizare” pentru obiectele „Stația de pompare nr.1, Stația de pompare locală, rețelele exterioare de canalizare”. Recepția fost organizată de o comisie formată din membri ai instituțiilor desconcentrate din raionul Călărași, reprezentanți ADR Centru și ai instituțiilor responsabile de executarea lucrărilor.

Comisia a efectuat vizite la stațiile de pompare unde au evaluat calitatea lucrărilor efectuate. În urma vizitelor comisia de recepție a constatat că lucrările sunt îndeplinite conform documentației de proiect. În cadrul verificării sau depistat unele neajunsuri care vor fi înlăturate pînă la recepția finală.

Lucrările de construcții și reconstrucții a obiectelor din cadrul acestui proiect sunt executate de SRL „Polimer Gaz Construcții”.

Amintim că solicitantul proiectului „Asigurarea dezvoltării locale durabile și prevenirea poluării resurselor naturale prin reconstrucția stației de epurare a apelor reziduale, reconstrucția și extinderea rețelelor de apă și canalizare” este Consiliul raional Călărași.  Obiectivul general al proiectului este asigurarea dezvoltării locale durabile prin prevenirea poluării resurselor naturale. Suma totală a proiectului este de 27 711,3 mii lei, din care 25473,05 mii lei vor fi finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională iar 2 238,25 mii lei – contribuția Consiliului Raional Călărași. 

   

 

Mai multe poze puteți vizualiza aici.