Prima   -  Noutăți - Masă rotundă la Cojușna

Masă rotundă la Cojușna

   
22.11.2011   1531 Accesări  


La Cojușna a avut loc masa rotundă  cu genericul „Actualizarea propunerii de proiect:
Poligon modern de depozitare a deșeurilor - necesitate vitală pentru protecția mediului ambiant
”. Scopul acestei mese rotunde a fost  actualizarea propunerii de proiect în conformitate cu prioritățile și cerințele de finanțare ale FNDR.

La activitate au participat specialiștii ADR Centru, reprezentanți ai admistrațiilor publice locale și partenerii de proiect Î.M.”Salubr Sireți”, Î.M.”Salubr Cojușna”. Specialiștii ADR Centru au amintit participanților faptul că acoperirea financiară, pregătirea documentației tehnice, importanța regională, sunt cîteva dintre criteriile pe care trebuie să le întrunească un proiect acceptat spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

Participanții la masa rotundă au pus în discuție propunerea de proiect pentru a revedea actualizarea planului de activități și a bugetului propunerii respective. Totodată, s-a analizat varianta inițială a proiectului și posibile modificări și ajustări.  În cadrul discuțiilor, participanții au analizat și posibilitatea dezvoltării unui sistem eficient de gestionare a deșeurilor menajere solide (DMS) în cadrul proiectului.

În final, au fost analizate responsabilitățile și contribuția partenerilor de proiect.