Prima   -  Noutăți - Urne stradale livrate la Hîncești

Urne stradale livrate la Hîncești

   
09.12.2011   2682 Accesări  

 

Primele urne stradale din cadrul proiectului „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă” au ajuns la destinație. Cele 50 de urne din totalul de 178 au fost depozitate pe teritoriul Întreprinderii Municipale „Amen-Ver” Hîncești. Urnele au fost livrate prin intermediul Î.I. ”Cerempei Marina”, suma totală constituind 88.110 lei. Restul urnelor vor fi livrate pe parcursul următoarei săptămâni.

Viceprimarul orașului Hâncești Ion Ciubuc a semnat actele de recepție a urnelor  și a menționat faptul că este un bun început în cadrul acestui proiect.

Proiectul „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă” a fost depus de către primăria  orașului Hîncești și este finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională. Costul total al proiectului se estimează la 9 248 616, 00 Lei. Parteneri în cadrul proiectului sunt Primăria Bozieni, Primăria Mereșeni și Primaria Logănești.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea inițiativelor regionale în vederea îmbunătățirii factorilor de mediu în regiunea Hîncești, prin reducerea impactului negativ al deșeurilor menajere solide.