Prima   -  Noutăți - INVITAÈšIE/ Lansarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a spitalului raional Orhei”

INVITAÈšIE/ Lansarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a spitalului raional Orhei”

   
23.01.2012   1676 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) vă invită vineri, 27 ianuarie 2012, ora 10.00, la ceremonia oficială de lansare a proiectului-pilot „Creșterea eficienței energetice a spitalului raional Orhei”. În cadrul evenimentului, experții internaționali Dl Norbert Peherstorfer și Dl Dmitriy Ivanenko vor prezenta rezultatele studiului de fezabilitate, rezultate care au perspectiva de a fi replicate în cadrul instituțiilor publice din Republica Moldova în domeniul eficienței energetice. 

  La eveniment sunt invitați reprezentanții spitalelor din Regiunea de Dezvoltare Centru, Direcției Generale Securitate și Eficiență Energetică din cadrul Ministerului Economiei, Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agențiilor de Dezvoltare Regională Nord și Sud, Agenției pentru Eficiența Energetică, altor parteneri ai proiectului.

        Proiectul-pilot este implementat de ADR Centru și finanțat de  Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”.

        Evenimentul va avea loc în sala de ședințe a Consiliului raional Orhei (or. Orhei, bd. M. Eminescu, nr.2).