Prima   -  Noutăți - Audieri publice privind inventarierea depozitelor Deșeurilor Menajere Solide în Hîncești

Audieri publice privind inventarierea depozitelor Deșeurilor Menajere Solide în Hîncești

   
23.02.2012   4072 Accesări  

Specialiști din cadrul ADR Centru au participat recent la audierile publice, desfășurate în orașul Hîncești privind inventarierea depozitelor Deșeurilor Menajere Solide (DMS) în raionul  Hîncești. În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele procesului de inventariere a depozitelor deșeurilor menajere solide de pe întreg teritorul raionului. Totodată, în cadrul discuțiilor a fost analizat și proiectul de lege cu privire la salubrizare.

În final specialiștii au stabilit o listă de recomandări pentru regionalizarea serviciilor de gestionare a DMS în raion. La eveniment au participat: reprezentanții APL Hîncești și Consiliului raional, primarii localităților din raionul Hîncești, șefi ai direcțiilor CR, șefii serviciilor desconcentrate din raion, reprezentanți CDR Sud și Centru, reprezentanți ai societății civile, etc.

Evenimentul a fost  organizat de Agenția Pro Dezvoltare Rurală în parteneriat cu ONG Națională EcoContact, Inspecția Ecologică Hîncești și Consiliul Raional Hîncești.

 

Raport DMS Hincesti