Prima   -  Noutăți - Consiliul Regional pentru Dezvoltare Centru a aprobat lista proiectelor înaintate pentru includerea în Planul Operațional Regional

Consiliul Regional pentru Dezvoltare Centru a aprobat lista proiectelor înaintate pentru includerea în Planul Operațional Regional

   
16.08.2012   1813 Accesări  

Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru (CRD Centru), întruniți într-o ședință ordinară au aprobat, lista proiectelor înaintate pentru includerea în Planul Operațional Regional (POR) 2013-2015. Ședința a fost prezidată de președintele CRD Centru, Grigore COBZAC.

Viceministrul Veaceslav GUÈšUÈšUI a menționat, în discursul de salut: „Astăzi avem o ședință foarte importantă. Pe lîngă faptul că vor fi audiate cîteva rapoarte cu privire la activitatea agenției și implementarea proiectelor,  astăzi va fi aprobată lista proiectelor care vor fi înaintate pentru includerea în POR. Doresc mult succes, și sperăm că acest exercițiu va fi finalizat într-un mod constructiv".

Tudor MEȘINĂ, directorul ADR Centru a prezentant raportul de activitate al ADR Centru pe parcursul semestrului I. Tot în acest context, șeful secției managementul proiectelor, Eduard Ungureanu a raportat despre nivelul de implementare a proiectelor cu finanțare din FNDR și GIZ, pentru perioada ianuarie-iulie 2012.

După audierea raportului de evaluare a cererilor de finanțare pe proiectele depuse în cadrul Apelului II de propuneri de proiecte a fost aprobată lista proiectelor (40) pentru includerea în Planul Operațional Regional 2013-2015.

Totodată, membrii CRD au propus lista propunerilor de proiecte care se vor înainta către Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) pentru a fi incluse în  Documentul Unic de Program (DUP) .

Iulian Ungureanu, specialist în Secția aplanificare strategică și programare a adus la cunoștința membrilor CRD structura priorităților și măsurilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Regională Centru și conceptul Planului Operațional Regional.

           

În finalul ședinței s-au aprobat deciziile:

-          Cu privire la audierea Raportului de activitate a ADR Centru pentru I-ul semestru al anului 2012;

-          Cu privire la audierea Raportului privind implementarea proiectelor de dezvoltare regională în Regiunea de Dezvoltare Centru;

-          Cu privire la aprobarea listei proiectelor pentru includerea în Planul  Operațional Regional 2013-2015;

-          Cu privire la audierea Raportului privind gradul de revizuire a SDR Centru și conceptului POR 2013-2015.

Ședința a fost deliberativă, la ea participînd 34 membri CRD, din componența de 52.

 

Mai multe poze puteți găsi aici : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267299823370712.43373.111063225661040&type=1

 

Descărcați deciziile AICI

Descărcați: PROCES VERBAL al ședinței Comisiei de evaluare administrativa a cererilor complete de finanțare,  recepționate de ADR Centru  în cadrul Apelului II de propuneri de proiecte cu finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională

Raport de evaluare a cererilor de finanțare depuse în cadrul Apelului de Proiecte II 

                                                

 

Prezentare Raport Simestru 1, Tm                      

Actualizarea SDR Centru_Iulian Ungureanu