Prima   -  Noutăți - Atelier de lucru în raionul Rezina

Atelier de lucru în raionul Rezina

   
05.09.2012   1357 Accesări  

La 4 septembrie, în incinta Consiliului raional Rezina, s-a desfășurat un alt atelier de lucru din cadrul programului de Planificare participativă la nivel intercomunitar pentru managementul integrat al deșeurilor solide în raioanele Șoldănești, Rezina și Florești.

La lucrările atelierului au participat primari, reprezentanți ai Consiliului raional și ai servicilor deconcentrate din raionul Rezina. În cadrul evenimentului au fost discutate problemele specifice ale localităților din raion în domeniul managementului deșeurilor solide și au fost propuse soluții pentru rezolvarea lor. Aceste informații vor sta la baza unei abordări comune la nivel inter-raional.

Întrunirea face parte dintr-un program care are drept scop actualizarea Strategiilor de Dezvoltare Socio-Economice  la capitolul Managementului Deșeurilor Solide. Proiectul este sprijinit de către ADR Centru și GIZ (Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei), prin implicarea unei echipe de masteranzi din cadrul Centrului pentru Dezvoltare Rurală al Universității Humboldt din Berlin.