Prima   -  Noutăți - Seminarul „Politica de Dezvoltare Regională în UE” s-a finalizat

Seminarul „Politica de Dezvoltare Regională în UE” s-a finalizat

   
02.10.2012   1193 Accesări  

Seminarul „Politica de Dezvoltare Regională în UE" organizat săptămîna trecută la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor s-a finalizat cu stabilirea principalelor reușite, nominalizarea oportunităților pentru implementarea unor practici pozitive identificate pe parcursul instruirii și detalierea activităților ulterioare preconizate pentru dezvoltarea cunoștințelor și acumularea experienței practice în continuare.

Veaceslav Guțuțui, viceministrul dezvoltării regionale și construcțiilor a mulțumit experților europeni pentru organizarea și desfășurarea evenimentului, precum și Comisiei Europene,  DG Regio și Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova pentru sprijinul continuu acordat țării noastre. De asemenea, viceministrul a comunicat că reprezentanții MDRC și ai Agențiilor de Dezvoltare Regională au reușit în cadrul acestor activități să cunoască experiența țărilor europene din vecinătate privind politica regională Europeană, precum și să acumuleze cunoștințe și experiențe noi în domeniu.

Amintim, pe parcursul desfășurării seminarului participanții împreună cu  experții europeni au efectuat un schimb de practici și experiențe noi, care ulterior, vor fi preluate și aplicate în procesul realizării politicii de dezvoltare în Republica Moldova. MDRC