Prima   -  Noutăți - Reprezentanți ai autorităților publice locale din Regiunea Centru au participat la întrevederea cu reprezentanții companiei XYLEM/Danex, Suedia și ai Ambasadeii Suediei la Chișinău.

Reprezentanți ai autorităților publice locale din Regiunea Centru au participat la întrevederea cu reprezentanții companiei XYLEM/Danex, Suedia și ai Ambasadeii Suediei la Chișinău.

   
24.10.2012   1015 Accesări  


Reprezentanți ai autorităților publice locale din Regiunea Centru au participat la întrevederea cu reprezentanții companiei XYLEM/Danex, Suedia și ai Ambasadeii Suediei la Chișinău.

Scopul întrevederii a fost de a promova tehnologiile și exipamentele firmei XYLEM în cadrul proiectelor din sectorul apă și sanitație, precum și modalitățile de finanțare a proiectele investiționale înaintate spre finanțare Ambasadei Suediei la Chișinău. Totodată, oaspeții au binevoit să împărtășească din experiența lor în acest domeniu, menționînd faptul că sunt dispuși oricînd spre colaborare. În cadrul reuniunii au participat reprezentanți de la companiile suedeză „Xylem” și românească „Danex”. „Xylem” a fost reprezentată de către managerul regional Göran ARTMAN, iar „Danex” - de către directorul general adjunct ing. Florica ANDREI, și de către directorul regional (RM) dr. Vladimir COROBCA.

Oaspeții s-au făcut cunoscuți cu regiunea de dezvoltare centru precum și cu proiectele din domeniul aprovizionării cu apă potabilă și canalizare din Regiune.

Compania „Xylem” este lider global în tehnologia furnizării apei. Misiunea „Xylem" este de a oferi și de a proteja resursele de apă în condiții de siguranță în comunitățile din întreaga lume. Compania are afaceri în mai mult de 150 de țări.

Grupul de firme „Danex” este lider pe piața românească în domeniul furnizării de materiale, echipamente, tehnologii, servicii pentru soluții complete în domeniul apei.