Prima   -  Noutăți - INVITAÈšIE. Forul oamenilor de afaceri moldo-leton

INVITAÈšIE. Forul oamenilor de afaceri moldo-leton

   
08.02.2013   1157 Accesări  

Organizatia de Atragere a Investitiilor si Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) aduce la cunostinta companiilor moldovenesti despre desfasurarea Forului oamenilor de afaceri moldo-leton la 20 februarie 2013, Chisinau, Palatul Republicii, organizat cu ocazia vizitei Domnului Valdis Dombrovskis, Prim-ministru al Republicii Letonia.

La For se asteapta participarea de circa 20 companii din Letonia din diferite domenii. Lista preliminara a companiilor date cu domeniile de activitate si interesele de afaceri se anexeaza.

In contextul dat, in cadrul Forului vor fi organizate intrevederi de afaceri bilaterale moldo-letone. Cei cointeresati de participare urmeaza sa completeze in limba rusa sau engleza profilul de participare anexat (la toate compartimente solicitate) cu mentiunea informatiei succinte despre activitatea de afaceri a intreprinderii si denumirea companiei/ilor din Letonia cu care ar dori sa discute in cadrul Forului.

Profilurile urmeaza a fi transmise la urmatoarele adrese electronice: irina.bezyazychnaya@miepo.md siolga.vrajmas@miepo.md (detalii la tel.: (0 22) 21-40-66, 24-36-83). Tinind cont de specificul evenimentului,data limita de prezentare a profilului completat este 11 februarie 2013.

Agenda evenimentului va fi prezentata companiilor prin e-mail dupa receptionarea profilului completat.

FORMULARUL DE PARTICIPARE (.doc)