Prima   -  Noutăți - Palatul de cultură din Ungheni a fost renovat

Palatul de cultură din Ungheni a fost renovat

   
19.02.2013   1940 Accesări  

La Ungheni a avut loc recepția  finală a obiectului „Renovarea Palatului de Cultură din Ungheni". Comisia de recepție creată în baza ordinului directorului ADR Centru  s-a deplasat la fața locului pentru a evalua calitatea lucrărilor și a recepționa obiectul dat.

În caietul de sarcini al executorului au fost  înscrise lucrări de  reparație capitală a comunicațiilor inginerești (apeduct, canalizare, electricitate), a sălilor sportive și de dans, a sălii mici pentru 300 de spectatori, restabilirea și repararea grupurile sanitare. Viceprimarul orașului Ungheni a menționat: „Efectuarea  acestor lucrări va permite crearea condițiilor mai bune pentru copiii ce frecventează colectivele și studiourile artistice, secțiile de aici, va extinde posibilitățile ca instituția să organizeze și să găzduiască concerte, astfel încât Palatul de Cultură din orașul Ungheni să devină într-adevăr un Centru Cultural Multifuncțional de importanță regională”. Suma investițiilor pentru renovarea palatului a fost de 3998400 lei

Proiectul dat a fost lansat anul trecut  și a avut ca obiectiv principal al proiectului crearea unui mediu favorabil desfășurării activităților cultural - artistice la nivel local, regional, național și internațional.