Prima   -  Noutăți - Evaluarea impactul proiectului: „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă (Hîncești)”

Evaluarea impactul proiectului: „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă (Hîncești)”

   
29.07.2013   1141 Accesări  

La data de 26 iulie 2013 specialiști din cadrul Secției statistică regională a MDRC și ADR Centru au efectuat evaluarea impactul proiectului: „Un mediu salubru pentru o dezvoltare regională durabilă (Hîncești)". La acestă reuniune au participat toți actorii implicați în implementarea proiectului.

Astfel, a fost stabilit că în cadrul implementării acestui proiect a fost atins obiectivul general de dezvoltare a inițiativelor regionale în vederea îmbunătățirii factorilor de mediu prin reducerea impactului negative al deșeurilor solide.

De asemenea a fost efectuată o vizită de monitorizare la serviciu de salubrizare din orașul Hîncești, precum și la obiectele construite în localitățile partenere.

Acest proiect se încadrează în masura 3.2 care ține de "Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deșeurilor solide inclusive colectarea separate, reciclarea și crearea poligoanelor modern de stocare a deșeurilor nereciclabile".