Prima   -  Noutăți - Echipa de monitorizare a proiectului Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova în vizită la ADR Centru

Echipa de monitorizare a proiectului Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova în vizită la ADR Centru

   
17.02.2014   1033 Accesări  

Ialoveni, 17 februarie 2014 - Echipa de monitorizare a proiectului Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova, implementat de GIZ în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor și ADR Centru, s-au aflat într-o vizită de lucru la sediul agenției.
Oaspeții și-au propus să se întîlnească cu toți participanții la procesul de implementare a proiectelor finanțate de GIZ și după ce au participat la Ședința ordinară a CRD Centru la 12 februarie, au solicitat o intrevedere cu angajații ADR Centru cu scopul acumulării mai multor informații despre proiectele în curs de implementare. Echipa de experți a fost însoțită de directorul executiv IPP, Arcadie Barbăroșie.

Experții străini s-au arătat a fi foarte interesați de procesul de selectare a proiectelor și de etapele de evaluare a acestora pînă la inițierea procedurilor de implementare. De asemenea, colegii de la ADR le-au mai vorbit și despre dificultățile întîlnite la evaluarea proiectelor, dar și despre gradul scăzut de pregătire a documentației tehnice.

La finalul întrunirii Echipa de monitorizare a fost îndemnată de către directorul ADR Centru, Tudor Meșina, să revină oricînd cu alte întrebări și precizări.

În anul curent ADR Centru va implementa 2 proiecte cu susținerea GIZ:

  • Îmbunătățirea eficienței energetice la spitalul regional Orhei;
  • Îmbunătățirea eficienței energetice la spitalul regional Nisporeni.

Fotografii