Prima   -  Noutăți - Întrunirea regională „Utilizarea fondurilor investiționale în raionul Anenii Noi: experiențe, practici și oportunități de finanțare”

Întrunirea regională „Utilizarea fondurilor investiționale în raionul Anenii Noi: experiențe, practici și oportunități de finanțare”

   
14.03.2014   975 Accesări  

Astăzi, 14 martie, în orașul Anenii Noi s-a desfășurat o întrunire regională cu scopul de a spori interesul reprezentanților societății civile și autorităților locale față de diversele oportunități de finanțare. Oferindu-le exemple despre cum bunele capacități de dezvoltare și implimentare a unui proiect poate schimba viața localnicilor.

La această întrevedere au participat reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenției de Dezvoltare Regională Centru, Centrului de Informare pentru autoritățile locale din RM, administrației publice locale din raion precum și locuitori ai raionului Anenii Noi.

Organizatorii au acordat mențiuni celor mai bune proiecte implementate în ultimii ani, care și-au dovedit durabilitatea și au crescut condițiile de viață a oamenilor.

Cei prezenți la eveniment au apreciat înalt implicarea autorităților locale și investițiile pe care le-au atras aceștia în regiune în ultimii trei ani. Raionul Anenii Noi este parte a Regiunii de Dezvoltare Centru și participă la ridicarea nivelului de trai a locuitorilor regiunii. Îmbunătățirea condițiilor de viață reprezintă un scop comun spre care trebuie să tindem și să valorificăm orice posibilitate de atragere a investițiilor. Evenimentul de astăzi a demonstrat suportul pe care-l au autoritățile din partea cetățenilor, dar și a partenerilor care au fost prezenți la întrunire.