Prima   -  Noutăți - Curînd vor fi reluate lucrările în cadrul proiectelor de dezvoltare regională

Curînd vor fi reluate lucrările în cadrul proiectelor de dezvoltare regională

   
17.03.2014   1153 Accesări  

La data de 14 martie curent, specialiști din cadrul secției Managementul Proiectelor a Agenției de dezvoltare regională Centru, au organizat o vizită de constatare în cadrul proiectului "Acces asigurat la viață publică" din satul Pîrlița, raionul Ungheni. Vizita a a fost întreprinsă în scopul determinării posibilității reînceperii lucrărilor din cadrul proiectului, care au fost sistate pe parcursul perioadei reci a anului. Astfel, în urma acestei deplasări specialiștii au constatat că construcția s-a comportat bine în această perioadă, nu au fost cauzate careva deteriorări și lucrările pot fi reluate în cel mai scurt timp.

Vizita a continuat la Mănoilești, raionul Ungheni în cadrul proiectului "12 000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă în 12 localități". Scopul acestei deplasări a fost de a transmite reperele pentru construcția rezervoarelor de apă potabilă către antreprenor. De asemenea, a fost constatată necesitatea începerii lucrărilor de  construcție pînă la începerea lucrărilor agricole de primăvără.

Vizită în cadrul proiectului proiectului ”12 000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă în 12 localități” din comuna Mănoilești, raionul Ungheni Vizită în cadrul proiectului proiectului ”12 000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă în 12 localități” din comuna Mănoilești, raionul Ungheni Vizită în cadrul proiectului proiectului ”12 000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă în 12 localități” din comuna Mănoilești, raionul Ungheni Vizită în cadrul proiectului proiectului ”12 000 cetățeni aprovizionați cu apă potabilă în 12 localități” din comuna Mănoilești, raionul Ungheni Vizită în cadrul proiectului ”Acces asigurat la viață publică” din satul Pîrlița, raionul Ungheni Vizită în cadrul proiectului ”Acces asigurat la viață publică” din satul Pîrlița, raionul Ungheni