Prima   -  Noutăți - Membrii grupurilor de lucru în sectoarele EE și AAC continuă procesul de lucru în echipă

Membrii grupurilor de lucru în sectoarele EE și AAC continuă procesul de lucru în echipă

   
05.05.2014   1107 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Centru continuă procesul de planificare regională și de dezvoltare a proiectelor. Aceste ședințe se desfășoară cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, acordat în cadrul proiectului "Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova", gestionat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 

Astfel, pe data de 05 mai 2014, în prima parte a zilei, a fost organizat Atelierul de lucru nr. 4 în sectorul EE (eficiența energetică a clădirilor publice). În timplul seminarului a avut loc prezentarea situației curente în implementarea Programului Regional Sectorial în domeniul Eficienței Energetice (clădiri publice). Experții GIZ au expus situația actuală în cadrul procesului de elaborarea a proiectelor și sumarizarea preliminară a  rezultatelor obținute în urma vizitelor în teritoriu.

De asemenea în timpul atelierului a fost discutat rolul și responsabilitățile membrilor Grupului de Lucru Regional Sectorial (GLRS), dar și activitatea ADR-urilor în procesul de lucru asupra conceptelor de proiecte.

În cea de-a doua parte a zilei are loc atelierul de lucru nr. 6 în sectorul AAC (aprovizionarea cu apă și canalizare). În cadrul acestei sesiuni participanții se familiarizează cu Programului Regional Sectorial din sectorul AAC din Regiunea de Dezvoltare Centru.

La întrunirile de astăzi participă membrii grupurilor de lucru în sectoarele EE și AAC din toate raioanele Regiunii de Dezvoltare Centru.