Prima   -  Noutăți - Program de Granturi pentru Societatea Civila (GP-2014: E-course)

Program de Granturi pentru Societatea Civila (GP-2014: E-course)

   
13.05.2014   1159 Accesări  

Titlu: Program de Granturi pentru Societatea Civila (GP-2014: E-course).

Nr. de înr.: EoI14/00796

 Data lansării: 30 aprilie 2014, 16:30 (GMT+2:00)

 Termenul limită: 30 mai 2014, 10:00 (GMT+2:00)

Categoria: Granturi


Proiectul "Consolidarea capacităţilor naţionale de protejare a celor mai vulnerabile persoane din Republica Moldova de tortură" lansează Programul de Granturi deschis pentru coalițiile de organizaţii non-guvernamentale (două sau mai multe ONG-uri) înregistrate pe teritoriul Moldovei, inclusiv celor din regiunea transnistreană.

Propunerile de proiect se vor axa pe dezvoltarea, pilotarea și lansarea cursurilor on-line de instruire privind prevenirea si combaterea torturii în Republica Moldova (curs on-line).

În cadrul acestui Program de Granturi, va fi selectat un proiect în valoare de până la 32,500 dolari SUA pentru implementarea acestuia.

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este: vineri, 30 mai 2014, ora 10:00 (ora locală a Moldovei). Propunerile de proiect primite după termenul limită nu vor fi examinate.

Informații mai detaliate privind Programul de Granturi puteți găsi in Anunțul de lansare și Ghidul Solicitantului atașațe mai jos.

Proiectul "Consolidarea capacităţilor naţionale de protejare a celor mai vulnerabile persoane din Republica Moldova de tortură" este finanţat de către Uniunea Europeană şi co-finanţat şi implementat de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova în consultare cu Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Fundația Est Europeană și Fundația Soros-MoldovaScopul acestui Proiect este de a contribui la prevenirea torturii și luptei împotriva impunității pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, în special în ceea ce privește femeile şi bărbaţii cei mai vulnerabili cu dezabilități psiho-sociale și intelectuale din instituţiile medicale de boli psihice.


Ofertele pot fi depuse fie pe suport de hârtie sau în format electronic. Oferte primite prin fax vor fi respinse. Ofertele incomplete nu vor fi examinate.

a) Documente / ofertele pe suport de hârtie trebuie să fie depuse într-un plic sigilat și adresate:
PNUD Moldova
str. 31 August 1989, 131, MD-2012, mun. Chisinau, Republica Moldova
În atenția: Biroul de înregistrare / Achiziții

b) Ofertele în format electronic pot fi expediate pe următoarea adresă de e-mail: tenders-Moldova@undp.org

 

Date de contact:
Dl Evghenii Golosceapov. 
E-mail: evghenii.golosceapov@undp.org

Documente de suport:

GP-2014-2 Cerere de Finantare Microsoft

GP-2014-2 Ghidul Solicitantului Adobe

GP-2014-2 Anunt de lansare Adobe

Sursa: http://www.centruinfo.org/md/news