Prima   -  Noutăți - Vă invităm la Ședința de consultare publică a Programului Regional Sectorial de Alimentare cu Apă şi de Canalizare pentru Regiunea de Dezvoltare Centru

Vă invităm la Ședința de consultare publică a Programului Regional Sectorial de Alimentare cu Apă şi de Canalizare pentru Regiunea de Dezvoltare Centru

   
28.05.2014   571 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor  și Agenția de Dezvoltare Regională, cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul proiectului  "Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", domeniul de intervenție 2 „Planificarea și programarea regională", a lansat procesul de consultare publică a Programului Regional Sectorial de Alimentare cu Apă şi de Canalizare pentru Regiunea de Dezvoltare Centru prin plasarea acestuia pe site-ul www.adrcentru.md (banner separat Consultare Publică a PRS AAC).

Amintim că anterior agenția a solicitat, print-un anunț plasat pe site-ul oficial, tuturor persoanelor juridice și fizice interesate din RDC să înainteze propuneri de îmbunătățire a Programului Regional Sectorial AAC.        

            Ședința de consultare publică a PRS AAC, va avea loc pe data de 4 iunie 2014, în or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 43a (Cafeneaua "Doi cocoși"), cu începere de la ora 9.30.

            La întrunire sînt invitați să participe membrii Grupului Tehnic de Lucru AAC, şefii secţiei economie din cele 13 raioane ale Regiunii Centru şi reprezentanți ai Asociaţiilor Utilizatorilor de Apă RDC.