Prima   -  Noutăți - CONCURS de selectare a participanților la vizită de studiu în voievodatul Lublin, Polonia, cu genericul „Dezvoltarea mediului de afaceri al Regiunii de Dezvoltare Centru în domeniul industriei alimentare şi turismului rural”

CONCURS de selectare a participanților la vizită de studiu în voievodatul Lublin, Polonia, cu genericul „Dezvoltarea mediului de afaceri al Regiunii de Dezvoltare Centru în domeniul industriei alimentare şi turismului rural”

   
14.07.2014   477 Accesări  

Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Asociaţia Euroregiunea BUG Polonia anunţă concurs de selectare a participanţilor pentru vizită de studiu în voievodatul Lublin, Polonia, cu genericul „Dezvoltarea mediului de afaceri al Regiunii de Dezvoltare Centru în domeniul industriei alimentare şi turismului rural".

Eligibili de a participa în cadrul concursului sunt sunt:

§  Asociaţiile şi producătorii industriei alimentare din Regiunea de Dezvoltare Centru* (în domenii relevante agendei vizitei);

§  Asociaţiile şi producătorii agricoli din Regiunea de Dezvoltare Centru* (în domenii relevante agendei vizitei);

§  Asociaţii şi întreprinzători în domeniul turismului rural din Regiunea de Dezvoltare Centru*.

Pentru a participa în cadrul concursului vă rugăm să completaţi formularul de participare şi să-l expediaţi pînă la 25 iulie 2014, pe adresa de email: iulian.ungureanu@adrcentru.md sau la numărul de fax: 026822692. Pentru detalii puteţi contacta Specialist în relaţii internaţionale şi atragerea investiţiilor, Iulian Ungureanu, la numărul de telefon 078883934.

Toate costurile ce ţin de cazare, alimentare şi transport pe teritoriul Poloniei vor fi suportate de către organizatori. Costurile de transport tur-retur (Chişinău - Lublin- Chişinău) vor fi suportate de către participanţi!

În cadrul vizitei limba de comunicare va fi rusa.

Numărul participanţilor este limitat! Doar persoanele selectate vor fi contactate!

*Regiunea de Dezvoltare Centru cuprinde următoarele raioane: Anenii Noi, Călăraşi, Criuleni, Dubăsari, Hinceşti, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Străşeni, Şoldăneşti, Teleneşti, Ungheni.