Prima   -  Noutăți - Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și-a deschis, astăzi, ușile pentru vizitatori

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și-a deschis, astăzi, ușile pentru vizitatori

   
28.08.2014   956 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor  și-a deschis, astăzi, ușile pentru toți doritorii de a cunoaște obiectivele, proiectele și prioritățile instituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul zilelor diasporei organizate pe întreg teritoriul țării în perioada 28-30 august a.c.

Cei prezenți la eveniment au participat la o prezentare detaliată despre cele mai mari proiecte de dezvoltare regională realizate în localitățile țării, cadrul legislativ ce reglementează domeniile de activitate, precum și rolul și atribuțiile ministerului în  asigurarea calității în construcții.

În cadrul prezentării s-a vorbit inclusiv despre locuințele sociale și cerințele pentru a beneficia de astfel de locuințe, gestionarea Fondului Național de Dezvoltare Regională și stabilirea priorităților de dezvoltare regională, precum și despre rolul și atribuțiile ministerului în stoparea construcțiilor neautorizate și a escrocheriilor imobiliare.

Totodată, în cadrul programului stabilit Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor a primit în audiență toți cetățenii doritori de a discuta cu oficialul.

 

28 august 2014

Serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor