Prima   -  Noutăți - Ședință de lucru privind Implementarea proiectelor în Regiunea Centru pentru anul 2015

Ședință de lucru privind Implementarea proiectelor în Regiunea Centru pentru anul 2015

   
16.04.2015   1114 Accesări  

La data de 16 aprilie curent, Agenția de dezvoltare regională Centru (ADR Centru), a organizat o ședință de lucru privind „Implementarea proiectelor în Regiunea de Dezvoltare Centru". Reuniunea s-a desfășurat în orașul Ialoveni și a întrunit managerii de proiect, antreprenorii și responsabilii tehnici a celor opt proiecte care sînt la momentul actual în implementare, din FNDR, în Regiunea Centru .

În cadrul ședinței a avut loc informarea participanților cu privire la nivelul de implementare a proiectelor trecătoare în anul 2015 din Regiunea Centru.

Reprezentanții agenției au adus la cunoștință celor prezenți modalitatea și termenii de prezentare de către antreprenori a proceselor verbale de execuție  pentru lucrările de construcție a obiectivelor vizate în cadrul proiecte.

La moment are loc actualizarea graficelor de execuție a proiectelor trecătoare de către antreprenorii contractați pentru executarea lucrărilor în cadrul proiectelor de dezvoltare.  

Participanții la întrunire au examinat situația reală privind gradul de valorificare a  mijloacelor alocate conform planului de finanțare pentru anul  2015 și  problemele intervenite pe fiecare proiect în parte în timpul realizării lucrărilor.

În urma discuțiilor s-a decis ca pînă la data de 24 aprilie antreprenorii să prezinte graficelor de execuție actualizate pentru corelarea și coordonarea lor de către ADR Centru - pentru anul 2015. De asemenea urmează prezentarea de către antreprenori a proceselor verbale de execuție a lucrărilor de construcție nu mai  tîrziu de data de 20 a fiecărei luni.

FOTOGRAFII