Prima   -  Noutăți - Recepție la terminarea lucrărilor la obiectivul "Amenajarea trotuarelor din com. Donici, r-nul Orhei"

Recepție la terminarea lucrărilor la obiectivul "Amenajarea trotuarelor din com. Donici, r-nul Orhei"

   
15.05.2015   1191 Accesări  

Pe data de 14 mai curent a avut loc recepția la terminarea lucrărilor  a obiectivului „Amenajarea trotuarelor din com. Donici, r-nul Orhei"  din cadrul proiectului  „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent".

Comisia de receție s-a întrunit pentru a verifica calitatea execuției lucrărilor de construcție a 2, 5 km de trotuar pe ambele părți a străzii Ștefan cel Mare din comuna Donici, r-nul Orhei.

Echipa de monitorizare a constatat că lucrările s-au desfășurat conform graficului de execuție și conform standardelor de calitate în construcție. Procedura de recepție la terminarea lucrărilor a fost finalizată prin semnarea proceselor verbale.

Amintim că în cadrul aceluiași proiect de dezvoltare regională au fost construite trei indicatoare în localitățile Donici, Pocșești și Camencea, r-nul Orhei, Codreaca și Lupa-Recea, r-nul Strășeni, de asemenia au fost construite și amenajate trei parcuri și 1,8 km de trotuar în com. Sărăteni, r-nul Telenești și orașul Orhei.

Proiectul „Sporirea atractivităţii turistice a zonei Centru prin consolidarea patrimoniului existent" este implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru, din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma alocată  pentru implementarea acestui proiect a fost de 5 631,9 mii lei, la care autoritățile locale și-au asumat responsabilitatea de a contribui cu amenajarea obiectivelor în sumă de 670, 0 mii lei.