Prima   -  Noutăți - Evaluarea impactului proiectului "Eliberarea izvoarelor rîului Bîc"

Evaluarea impactului proiectului "Eliberarea izvoarelor rîului Bîc"

   
08.07.2015   1191 Accesări  

La data de 07.07.2015  a avut loc evaluarea impactului proiectului "Eliberarea izvoarelor rîului Bîc" din satul Temeleuți, raionul Călărași, de către reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei și ADR Centru. Astfel,  în prima parte a zilei, la sediul ADR Centru, s-a desfășurat o ședință cu responsabilii  de proiect  în cadrul căreia a fost studiată documentația de proiect în întregime (începînd cu cererea de finanțare).

În cea dea doua parte a zilei s-a desfășurat o ședință la Casa de Cultură din satul Temeleuți cu participarea aplicantului, partenerilor, managerului de proiect, antreprenorului, responsabilului tehnic și a locuitorilor din sat. Astfel, cei prezenți au fost intervievați referitor la relevanța, eficiența și eficacitatea, durabilitatea dar și impactul proiectului.

În urma acestei evaluări, responsabilii din cadrul MDRC urmează să elaboreze un  raport de monitorizare și evaluare a impactului. Acesta va conține observațiile și recomandările necesare pentru evitarea ulterioară a acestora în procesul de implementare a altor proiecte.

Evaluarea impactului s-a încheiat prin vizitarea fizică a obiectului.