Prima   -  Noutăți - Recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului ”Eliberarea izvoarelor rîului Bîc” din s.Temeleuți, r-nul Călărași

Recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului ”Eliberarea izvoarelor rîului Bîc” din s.Temeleuți, r-nul Călărași

   
20.07.2015   1217 Accesări  

La data de 17 iulie curent a avut loc recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului "Eliberarea izvoarelor rîului Bîc" din s.Temeleuți, r-nul Călărași. În cadrul proiectului au fost construite 4 fîntîni de captarea a apelor din izvoarele subterane, 2 rezervoare de acumulare a apei potabile precum și 16,10 km rețele de aprovizionare cu apă iar izvorul rîului Bâc va fi eliberat, astfel majorându-se debitul de apă în râu.

Comisia s-a întrunit la primăria s.Temeleuți iar apoi a urmat deplasarea pe traseu, inclusiv la zona de captare și la rezervoarele de apă potabilă. Au fost analizate toate lucrările executate iar obiecțiile au fost înscrise, urmează eliberarea avizelor de la serviciile desconcentrate și contrasemnarea proceselor verbale de recepție la terminarea lucrărilor.

Amintim că pe data de 30 aprilie 2014, a avut loc  lansarea proiectului „Eliberarea izvoarelor râului Bîc în satul Temeleuți, raionul Călărași", finanțat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma totală a proiectului actualizat constituie 5 350 786,85 lei.