Prima   -  Noutăți - Dl Michael Scanlan, șeful Misiunii OSCE în Moldova în vizită la Ministerul dezvoltării regionale și construcțiilor

Dl Michael Scanlan, șeful Misiunii OSCE în Moldova în vizită la Ministerul dezvoltării regionale și construcțiilor

   
13.08.2015   1011 Accesări  

La data de 12 august 2015, dl Michael Scanlan, șeful Misiunii OSCE în Moldova a efectuat o vizită de curtoazie la Ministerul dezvoltării regionale și construcțiilor.

Oficialii au discutat despre realizările ministerului, prioritățile și specificul proiectelor regionale finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională.

La răndul său, Michael Scanlan a menționat principalele direcţii de cooperare ale Republicii Moldova cu OSCE și a reiterat importanța considerării specificului tuturor regiunilor în procesul de planificare strategică și implementare a politicilor de dezvoltare. Șeful misiunii a  apreciat activitatea ministerului, specificînd că deși într-o etapă inițială eforturile Guvernului au fost focusate pe cele trei regiuni de dezvoltare: Nord, Centru și Sud în care deja activează Agențiile de Dezvoltare Regională, este important ca de prevederile politicii de dezvoltare regională să beneficieze toate regiunile țării.