Prima   -  Noutăți - Invitație la forumul internațional „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor privind planificarea urbană integrată în context regional”

Invitație la forumul internațional „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor privind planificarea urbană integrată în context regional”

   
11.11.2015   1008 Accesări  

Stimați reprezentanți mass-media,

Pe 12 noiembrie 2015, Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Senec-Pezinok, Slovacia, va organiza Forumul internațional „Dezvoltarea capacităţilor oraşelor privind planificarea urbană integrată în context regional".

Forumul reprezintă o platforma deschisă și interactivă de schimb de cunoștințe și practici în domeniul dezvoltării regionale pentru consolidarea capacităților actorilor regionali în planificare urbană integrată, atragerea investițiilor și promovarea inovațiilor în Regiunea de Dezvoltare Centru. De asemenea, forumul reprezintă o excelentă oportunitate de a stabili parteneriate pentru cooperare la nivel intermunicipal, regional și transfrontalier.

Deschiderea forumului va avea loc pe 12 noiembrie 2015, ora 10.00, în incinta Centrului de Instruire și Agrement, s.Ivancea, rnul Orhei, Republica Moldova. Agenda desfășurată a evenimentului o găsiți mai jos.