Prima   -  Noutăți - Invitație pentru reprezentanții mass media. MDRC anunță un nou Apel de propuneri de proiecte ce vor fi finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională în următorii 4 ani

Invitație pentru reprezentanții mass media. MDRC anunță un nou Apel de propuneri de proiecte ce vor fi finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională în următorii 4 ani

   
14.03.2016   593 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor invită reprezentanții mass media la conferința de lansare a unui nou Apelul de propuneri de proiecte ce vor fi finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională, în următorii 4 ani.

Evenimentul se va desfășura marți, 15 martie 2016, cu începere de la ora 10.00, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), str. Constantin Tănase, 9 mun. Chișinău, et. 6, bir. 616 (sala de protocol).

La conferință participă Vasile Bîtca, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Valerian Bînzaru, șeful Direcției generale dezvoltare regională.

Pentru informații adiționale vă rugăm să contactați Serviciul de presă al MDRC, tel: 0 22 204-582 sau prin e-mail la adresa: serviciuldepresa.mcdr@gmail.com,serviciuldepresă@mdrc.gov.md.


14 martie 2016

Serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor