Prima   -  Noutăți - Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru se întrunesc pentru a aproba lista Notelor conceptuale selectate pentru etapa a doua a Concursului de propuneri de proiecte finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională

Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru se întrunesc pentru a aproba lista Notelor conceptuale selectate pentru etapa a doua a Concursului de propuneri de proiecte finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională

   
11.05.2016   449 Accesări  

Agenţia de Dezvoltare Regională Centru Vă invită la şedinţa ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru, care se va desfășura pe data de 17 mai curent cu începere de la ora 10.00. Întrunirea va avea loc în Sala mare din incinta Consiliului Raional Ialoveni. 

În cadrul ședinței se propune examinarea următoarelor subiecte:

  • Cu privire la activitatea de suport acordat de ADR Centru pentru APL din RD Centru în procesul de desfășurare a Concursului de propuneri de proiecte, finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.
  • Cu privire la aprobarea listei Notelor conceptuale selectate pentru etapa a doua a Concursului de propuneri de proiecte, finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională.

Agenda completă a ședinței ordinare a CRD Centru o găsiți mai jos.   

Membrii CRD Centru, reprezentanții mass-media, dar și alți doritori sînt rugați pînă la data de 13 mai 2016 să confirme participarea la şedinţă la adresa de e-mail:oficiu.adrc@gmail.com sau la tel./fax.: 268 226 92.