Prima   -  Noutăți - Ministrul Vasile Bîtca s-a întîlnit cu angajații ”INCERCOM” și ”INMEX”

Ministrul Vasile Bîtca s-a întîlnit cu angajații ”INCERCOM” și ”INMEX”

   
13.07.2016   1182 Accesări  

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca a purtat discuții cu specialiștii "INCERCOM" și "INMEX", astăzi, în cadrul unei întrevederi de lucru la întreprinderile din subordine.  Oficialul a solicitat angajaților să implementeze tehnologiile europene în construcții, pentru a asigura calitatea și a spori încrederea cetățenilor în instituțiile statului responsabile de domeniu.

"Este important ca întreprinderile responsabile de certificarea produselor din domeniul construcțiilor, expertizarea construcțiilor și asigurarea calității în domeniu, să se concentreze pe implementarea noilor tehnologii la nivelul standardelor europene. Aceste acțiuni nu vor constitui un lux, ci o necesitate în asigurarea calității construcțiilor și protecției cetățenilor. Companiile ce activează în domeniul construcțiilor, inclusiv producătorii de materiale de construcție trebuie să sporească încrederea cetățenilor în  serviciile pe care le oferă. Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor promovează implementarea noilor tehnologii și va monitoriza ca întreprinderile din subordine să sporească activitățile ce țin de asigurarea calității în construcții", a subliniat ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca.

Totodată, la întrevederea cu specialiștii din instituțiile din subordine, ministrul Vasile Bîtca a cerut angajaților să nominalizeze și problemele cu care se confruntă pentru a reuși să identifice soluții de îmbunătățire a condițiilor de muncă și sporirii capacităților profesionale.    


13 iulie 2016

Serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor