Prima   -  Noutăți - Începutul unei colaborări AOAM și ADR Centru pentru dezvoltarea mediului de afaceri în Regiunea de Dezvoltare Centru

Începutul unei colaborări AOAM și ADR Centru pentru dezvoltarea mediului de afaceri în Regiunea de Dezvoltare Centru

   
14.09.2016   2225 Accesări  


    Agenția de Dezvoltare Regională Centru va colabora cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, pentru atingerea obiectivelor în ce privește susținerea mediului de afaceri, atragerea investițiilor și promovarea potențialului socio-economic  în regiunea Centru.

    Un Acord de parteneriat a fost semnat în acest sens marți 13 septembrie, de către  Viorel Jardan, directorul ADR Centru și  Andrei Crigan, directorul general AOAM . Prin acest acord de colaborare, cele două părți își propun să deruleze diverse activități în vederea eficientizării participării la dezvoltarea socio-economică a Regiunii de Dezvoltare Centru. S-a discutat și despre organizarea în comun a unor evenimente şi activităţi cu caracter consultativ-informativ, la nivel regional, în ideea sprijinirii mediului antreprenorial şi identificării oportunităților investiționale în zonă.

   Potrivit Acordului, cele două instituții  vor acorda suport consultativ în elaborarea și promovarea programelor regionale sectoriale de dezvoltare a infrastructurii de afaceri, vor organiza în comun mese rotunde, seminare, traininguri, în scopul dezvoltării comunității antreprenoriale din zonă.

    Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova este o asociație obștească, neguvernamentală, non-profit, ce reunește oameni de afaceri având convingeri comune de dezvoltare a societății prin sprijinirea mediului de afaceri și prin susținerea spiritului antreprenorial pentru o creștere durabilă a economiei naționale, în contextul valorilor și standardelor Uniunii Europene.

 

 

Semnarea Acordului de parteneriat AOAM ADR Centru Semnarea Acordului de parteneriat AOAM ADR Centru Semnarea Acordului de parteneriat AOAM ADR Centru Semnarea Acordului de parteneriat AOAM ADR Centru