Prima   -  Noutăți - A fost elaborat Studiul de fezabilitate pentru proiectul “Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Ialoveni și satul Mileștii Mici”

A fost elaborat Studiul de fezabilitate pentru proiectul “Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Ialoveni și satul Mileștii Mici”

   
30.09.2016   312 Accesări  

Miercuri, 28 septembrie curent, în incinta Primăriei Ialoveni a avut loc ședința grupului de lucru, în cadrul căruia a fost prezentat Studiul de fezabilitate pentru proiectul "Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în orașul Ialoveni și satul Mileștii Mici".

Ședința a fost organizată cu participarea reprezentanților ADR Centru, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Primăriei orașului Ialoveni, Primăriei comunei Mileștii Mici și echipa de experți. Participanții au analizat sub toate aspectele documentul pus în discuție și au determinat următorii pași pentru promovarea proiectului, care va îmbunătăți serviciile de alimentare cu apă și canalizare în aceste două localități vecine. Aceste servicii de strictă necesitate sunt foarte așteptate de locuitorii orașului Ialoveni și comunei Mileștii-Mici. Autoritățile publice locale depun toate eforturile pentru a promova proiectul și sunt foarte recunoscătoare echipei ADR Centru, GIZ și tuturor specialiștilor implicați. Discuțiile au fost foarte constructive și Primăria Ialoveni conteaza pe susținerea partenerilor de dezvoltare în continuare.

Arrow Prev

              

          

Arrow Next