Prima   -  Noutăți - Viceministrul Stratulat a avut o vizită de lucru în Ucraina

Viceministrul Stratulat a avut o vizită de lucru în Ucraina

   
06.03.2017   766 Accesări  

Viceministrul  Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ion Stratulat a vizitat  Întreprinderea de Stat „Cariera de nisip și pietriș din Cernăuți", Ucraina, în perioada 1 - 2 martie curent. Scopul vizitei de lucru a fost de a discuta cu autoritățile din regiune despre activitatea carierei de nisip și pietriș, aflată în gestiunea Republicii Moldova. 

În acest sens, Viceministrul Stratulat împreună cu Excelența Sa, Ruslan Bolbocean, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Ucraina au purtat discuții, în cadrul unei întrevederi oficiale, cu Alexandr Fisciuk, Guvernatorul regiunii Cernăuți și Andrei Lisionoc, directorul carierei de nisip și pietriș.

"Am observat schimbări pozitive în activitatea carierei. Pe parcursul anului trecut, s-a înregistrat o creștere ușoară a producției și inclusiv a venitului. În perioada următoare vom elabora un plan de acțiuni pentru a eficientizarea activitatea și a contribui la dezvoltarea întreprinderii", a precizat viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ion Stratulat, în cadrul întrevederii.  

Oficialii, participanți la discuții, și-au exprimat disponibilitatea de a colabora în vederea eficientizării funcționării întreprinderii, subliniind importanța îmbunătățirii capacităților de producție, modernizarea echipamentelor și crearea planului de lucru al carierei pentru viitorul apropiat.