Prima   -  Noutăți - Proiectul USAID Agricultură Performantă în Moldova lansează Apel pentru finanțare prin granturi ”Activitatea demonstrativă pentru implementarea tehnologiilor și practicilor intensive de producere a strugurilor de masă”

Proiectul USAID Agricultură Performantă în Moldova lansează Apel pentru finanțare prin granturi ”Activitatea demonstrativă pentru implementarea tehnologiilor și practicilor intensive de producere a strugurilor de masă”

   
23.01.2018   702 Accesări  

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru adoptarea și demonstrarea tehnologiilor și practicilor intensive de producere a strugurilor de masă în Moldova. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și în conformitate cu contractele și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

Data lansării: 19 ianuarie 2018.
Data încheierii: 19 februarie 2018.

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de  01 februarie anul 2018 la sediul APM, str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova, între orele 11:00 și 13:00. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare.

Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest atelier sunt solicitați să-și confirme participarea expediind numele participantului și denumirea organizației la grants@moldovaagro.com până la 29 ianuarie 2018. De la fiecare organizație doar o persoană poate participa la workshop. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are nevoi speciale pentru a accesa facilitățile workshop-ului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi confirmarea prezenței în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea solicitării.

Solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitor la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa grants@moldovaagro.com până la 31 ianuarie 2018. Pentru a asigura ca toate întrebările să fie primite și adresate în mod transparent și corect, rugăm ca toată comunicația să se facă prin Email, dar nu prin telefon. 

Pentru pachetul complet al aplicației  și verificarea întrebărilor/răspunsurilor accesați Google Drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1LkEJdXdaYYWxFINcrYpgBtBeIhpWrSf-?usp=sharing

Angajații APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email BusinessConduct@chemonics.com.

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel pentru finanțare:

- Anexa A - Formularul cererii de grant

- Anexa B - Formularul bugetului pentru solicitarea grantului

- Anexa C - Formularul de auto-evaluare a solicitantului

- Anexa D - Confirmări obligatorii

- Anexa E - Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile.