Prima   -  Noutăți - Concurs de proiecte în cadrul Fondului de Inovare pentru ODD

Concurs de proiecte în cadrul Fondului de Inovare pentru ODD

   
03.02.2021   1194 Accesări   sgdfundmoldova

Proiectul GIZ 'Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030', a lansat un concurs de proiecte în cadrul Fondului de Inovare pentru ODD.

Fondul a fost creat cu scopul de a susține implementarea a cel putin șase proiecte inovative de scară mică, pentru a susține implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) în Republica Moldova.
Puteți contribui acum la dezvoltarea țării prin aplicarea cu o propunere de proiect în unul din următoarele trei domenii: finanțe publice, domeniul social sau mediul înconjurător.


Propunerile de proiect trebuie să contribuie la atingerea obiectivelor Agendei 2030 și să includă un parteneriat a cel puțin două organizații din diferite grupuri diferite (de exemplu, autorități publice, societate civilă, sectorul privat, mediul academic), oricare din aceste organizații putând fi aplicantul principal.

Propunerile pot avea o durată de implementare de maximum 12 luni (începând nu mai devreme de 01 iulie 2021 și cu finalizare planificată nu mai târziu de 30 iunie 2022) și un buget total de minimum 50 000 Euro și maximum 70 000 Euro. Formularul propunerii de buget trebuie să includă planificarea unei contribuții personale a organizației de minimum 5% din bugetul total.


Aplicațiile trebuie să fie depuse neapărat în limba engleză și recepționate până la ora 17:00, pe 15 martie 2021. Pentru mai multe informații despre această oportunitate, vă rugăm să accesați: https://www.sdgfundmoldova.com/