Prima   -  Noutăți - Comisia de evaluare a Cererilor de finanțare s-a întrunit în ședință

Comisia de evaluare a Cererilor de finanțare s-a întrunit în ședință

   
15.04.2021   1019 Accesări  

 

Joi, 15 aprilie 2021 Comisia de evaluare a Cererilor de finanțare s-a întrunit în ședință pentru face analiza tehnico-financiară a cererilor complete de finanțare, recepționate în cadrul Apelului competitiv de selectare a proiectelor pentru finanțare din FNDR.

Comisia,  formată din reprezentanți ai MADRM, ADR Centru, CRD și sector privat, a analizat rapoartele de evaluare tehnică și financiară elaborate de către experții GIZ, conform domeniilor aferente Programelor. Totodată, membrii comisiei au efectuat expertiza tehnică a 15 cereri complete de finanțare care au trecut în etapa a IV. Acestea au fost evaluate în funcție de criteriile: relevanța și contribuția la program, coerența și viabilitatea proiectului.

În urma acestei analize membrii Comisiei au acordat punctaj fiecărui proiect în parte, conform grilelor de evaluare stabilite în Regulamentul de desfășurare  apelului. Toate recomandările și concluziile Comisiei de evaluare vor fi prezentate Consiliului Regional de Dezvoltare Centru pentru aprobarea de a fi incluse în POR.