Prima   -  Noutăți - ADR Centru anunță selectarea a 8 IMM-uri interesate de schimb de experiențe și cunoaștere între organizațiile de sprijin din Regiunea Centru a Republicii Moldova și Regiunea Centru, România

ADR Centru anunță selectarea a 8 IMM-uri interesate de schimb de experiențe și cunoaștere între organizațiile de sprijin din Regiunea Centru a Republicii Moldova și Regiunea Centru, România

   
13.12.2021   318 Accesări  

Proiect: RO-MD-DE: Connecting companies to increase export in tourism sector"  ID 1011

Scopul proiectului: dezvoltarea legăturilor comerciale și de afaceri dintre IMM-urile din RO si MD si facilitarea schimburilor de experiențe și cunoaștere între organizațiile de sprijin din cele două regiuni.

Durata: decembrie 2021-martie 2022

Organizațiile interesate să se implice în activitățile proiectului precum: agenții de turism, hoteluri, restaurante, producători/distribuitori din domeniul HORECA, asociații de turism, clustere sau camerele de comerț de la nivel regional, sunt invitate sa trimită, prin email, o scrisoare prin care să motiveze interesul pentru implicarea în proiect și pentru piața din Romania, demonstrând totodată și capacitatea de internaționalizare a companiei.

 ADR Centru va selecta 8 IMM-uri (). Selecția va fi făcută având în vedere interesul manifestat de organizațiile din regiune și  criteriile prevăzute în aplicație: 

  • Se vor selecta cel puțin 8 IMM-uri din Regiunea Centru, active în sectorul turistic și cu potențial de internaționalizare. Cel puțin 2 din IMM-urile selectate vor fi deținute de persoane sub 35 de ani, cel puțin 5 dintre acestea vor fi deținute de femei/au femei în funcții de conducere și cel puțin 3 vor fi din mediul rural.

Cele 8 organizații selectate vor participa la vizita de studiu propusă a se organiza în luna februarie-martie în Romania unde vor avea ocazia să își promoveze activitatea proprie și vor putea intra în legătură directă cu organizații similare interesate să coopereze și să dezvolte proiecte comune, vor beneficia de promovare la Târgul Internațional de Turism din Berlin, își vor dezvolta abilitățile de marketing și vor participa la schimburile de experiențe și workshop-urile organizate în contextul proiectului.

Toate scrisorile de intenție vor include cel puțin următoarele informații: denumirea companiei/organizatei, domeniul de activitate, scurta descriere, interesul pentru piața din Romania/ o scurta justificare privind includerea în proiect și datele de contact ale responsabilului cu proiectul. Scrisorile de intenție vor fi trimise prin email la alinabujorluca@gmail.com pana cel târziu 16.12.2021, ora 14.00.

Pentru detalii si informații suplimentare vă rugăm să contactați alinabujorluca@gmail.com, persoana de contact Alina Bujor-Luca.

 

DESPRE PROIECT