Prima   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională Centru desfășoară sesiunile de instruire privind Apelul de propuneri de proiecte 2010-2012

Agenția de Dezvoltare Regională Centru desfășoară sesiunile de instruire privind Apelul de propuneri de proiecte 2010-2012

   
17.05.2010   2899 Accesări  

Săptămâna curentă, Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează seminarii de instruire privind elaborarea propunerilor de proiect pentru accesarea Fondului național pentru dezvoltare regională. La eveniment sunt invitați reprezantanți ai APL de nivel I si II, cât și reprezentanți ai societății civile și a sectorului privat din raioanele Regiunii de Dezvoltare Centru.  

Astfel, în data de 17 mai 2010 va avea loc primul seminar găzduit de Casa de cultura Ialoveni, unde vor participat reprezentanți ai raionelor Hâncești, Anenii Noi și Ialoveni. Al doilea semiar se va desfășura în incinta Consiliului raional la Telenești, cu participarea raionelor Rezina, Șoldănești și Telenești. Următoarele evenimente de instruire sunt preconizate pentru 20 mai în sala de ședință a primăriei Orhei cu participarea reprezentanților din Criuleni, Dubăsari, Orhei și Strășeni, iar la 21 mai, încheiem sesiunea de instruire la consiliul raional Nisporeni unde avem în calitate de invitați reprezentanți ai raioanelor Călărași, Nisporeni și Ungheni.

Întrunirile au ca obiectiv prezentarea formularelor de aplicare la Fondurile de Dezvoltare Regională și corectitudinea îndeplinirii lor conform Instrucțiunilor Utilizatorului. Participanții la aceste întruniri fac cunoștință cu informația necesară pentru a înainta ulterior  propuneri de proiecte către ADR Centru, în perioada 10 mai - 10 iunie 2010, în vederea dezvoltării regionale pe dimensiunea infrastructurii fizice, susținerii dezvoltării sectorului privat, îmbunătățirea factorilor de mediu și a atractivității turistice.

Lilia Ciobanu, responsabil de comunicare în cadrul ADR Centru,
telefon: 0 268 2 26 92 begin_of_the_skype_highlighting              0 268 2 26 92      end_of_the_skype_highlighting,
e-mail: office@adrcentru.md

MD-6800, or Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 33