Prima   -  Noutăți - O sesiune de instruire în incinta Consiliului raional Telenești

O sesiune de instruire în incinta Consiliului raional Telenești

   
20.05.2010   2689 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR) a organizat miercuri, 19 mai 2010, la ora 10:30, în incinta Consiliului raional Telenești, o sesiune de instruire privind elaborarea propunerilor de proiect pentru accesarea Fondului național pentru dezvoltare regională.    

Seminarul privind lansarea Apelului Propunerilor de Proiecte a fost deschis de către directorul ADR Centru, domnul Tudor MEȘINA, care a făcut o scurtă prezentare a agenției și a vorbit despre scopul vizitei la Telenești.

La întrunire au fost prezente 80 persoane, printre care angajații agenției, reprezentanți ai MCDR, DFID și GTZ precum și reprezentanții APL-urilor de nivelul I și II, ONG-uri din raioanele Telenești, Șoldănești și Rezina.

Subiecte discutate la aceast seminar au fost cu privire la prezentarea Apelului de Propuneri de Proiecte și prezentarea proiectului ”Modernizarea serviciilor publice locale” implementat cu suportul Biroului Tehnic de Cooperare a Germaniei (GTZ).

Participanții la această instruire, urmează să înainteze  propuneri de proiecte către ADR Centru, în perioada 10 mai - 10 iunie 2010, în vederea dezvoltării regionale pe dimensiunea infrastructurii fizice, susținerii dezvoltării sectorului privat, îmbunătățirea factorilor de mediu și a atractivității turistice.

Întrunirea a avut drept obiectiv prezentarea formularelor de aplicare la Fondul național pentru dezvoltare regională și corectitudinea îndeplinirii lor conform Instrucțiunilor utilizatorului. Adițional vă informăm că Instrucțiunile utilizatorului pot fi accesate în format electronic pe pagina web a ADR Centru și a MCDR.            

Participanții la seminar au dat dovadă de interes sporit față de cele prezentate și s-au angajat să prezinte propuneri de proiecte pînă la data limită prestabilită.

Pentru mai multe detalii, contactați:
Lilia Ciobanu, responsabil de comunicare în cadrul ADR Centru,
telefon: 0 268 2 26 92,

e-mail: office@adrcentru.md