Prima   -  Noutăți - ADR Centru a început șirul sesiunilor repetate de seminar pentru APL din regiunea de dezvolatre centru, potențialii aplicanți de proiecte pentru valorificarea Fondului național pentru dezvoltare

ADR Centru a început șirul sesiunilor repetate de seminar pentru APL din regiunea de dezvolatre centru, potențialii aplicanți de proiecte pentru valorificarea Fondului național pentru dezvoltare

   
27.05.2010   6870 Accesări  

Echipa agenției a oferit consultanță repetată reprezentanților APL din regiune. Seminarul s-a axat pe prezentarea formularului cererii de finanțare, dar și pe moment concrete ce țin de completarea cererii pentru cei care urmează să aplice proiecte pînă la data de 10 iunie current.

Seminarul s-a dovedit a fi foarte productiv deoarece fiecare participant a avut posibilitatea să adreseze întrebări specialiștilor din cadrul ADR Centru pentru a facilita completarea documentelor necesare pentru aplicare.

Participanții la această instruire, urmează să înainteze  propuneri de proiecte către ADR Centru, în perioada 10 mai - 10 iunie 2010, în vederea dezvoltării regionale pe dimensiunea infrastructurii fizice, susținerii dezvoltării sectorului privat, îmbunătățirea factorilor de mediu și a atractivității turistice.

Sesiunile de instruire au drept obiectiv prezentarea formularelor de aplicare la Fondul național pentru dezvoltare regională și corectitudinea îndeplinirii lor conform Instrucțiunilor utilizatorului. Amintim că Instrucțiunile utilizatorului pot fi accesate în format electronic pe pagina web a ADR Centru și a MCDR.