Prima   -  Noutăți - Ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru va avea loc la 21 iunie curent

Ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru va avea loc la 21 iunie curent

   
17.06.2010   2663 Accesări  

La data de 21 iunie 2010 în incinta Casei de Cultură a raionului Ialoveni, va avea loc ședința ordinară a  Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru. Evenimentul se va desfășura cu începere de la orele 13.30, fiind organizat de Consiliul Regional de Dezvoltare Centru și Agenția de Dezvoltare Regională Centru în cooperare cu Ministerul Construcțiilor și Dezvoltării Regionale.

La eveniment sunt invitați să participle cei 52 de membri ai Consiliului Regional de Dezvoltare Centru, reprezentanți ai Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale, experți și consultanți ai  proiectului MDRD “Moldova: Cooperare în Dezvoltarea Regională”, consultanți GTZ, colaboratorii ADR Centru și Mass-media regională.

Principalul subiect inclus în ordinea de zi a ședinței este cu privire la  aprobarea Planului operațional regional pentru anul   2010-2012:

Prezentarea informației cu privire la acțiunile întreprinse în vederea elaborării Planului Operațional Regional (lansarea apelului de propuneri de proiecte în domeniul dezvoltării regionale, sesiuni de instruire, colectarea propunerilor de proiecte, verificare administrativă și examinarea prealabilă a propunerilor de proiecte, etc.).

De asemenea va avea loc prezentarea succintă a propunerilor de proiecte parvenite la ADR Centru pînă la 10 iunie 2010.

Ședința va fi prezidată de  președintele Consiliului Regional pentru Dezvoltare Centru.

Pentru detalii ne puteți contacta la :
tel: 268 2 26 92 sau  268 2 66 71 sau la adresa electronic a agenției: www.adrcentru.md